MENIU

Borcea: Dacă jucătorii au petrecut înaintea meciului cu Craiova, vor fi amendaţi cu 5.000 de euro

Foto: NewsIn

După ce în presa de vineri au apărut informaţii potrivit cărora mai mulţi jucători dinamovişti au petrecut până târziu înaintea partidei cu Universitatea Craiova, preşedintele executiv Cristian Borcea s-a făcut foc şi pară şi a anunţat că vinovaţii vor fi amendaţi cu câte 5.000 de euro.

"Vom afla cum au stat lucrurile. Dacă jucătorii noştri au petrecut duminică, fiecare va primi o amendă de 5.000 de euro, indiferent de numele lui. Înseamnă că mesajul meu nu a fost înţeles, ceea ce nu este în regulă. Cu o astfel de mentalitate, nu putem câştiga titlul. Înseamnă lipsă de respect faţă de meseria lor, faţă de Dinamo, faţă de suporteri. Dacă vreun jucător a ieşit dupa 12 noaptea din casă, Cristi Borcea îi va transforma viaţa într-un calvar", a spus oficialul dinamovist, pentru site-ul oficial al clubului.

Borcea a ţinut să sublinieze că nu a avut niciun conflict cu antrenorul Mircea Rednic după înfrângerea suferită de Dinamo la Craiova, cu Universitatea, scor 0-2, în etapa a 23-a a Ligii I, aşa cum s-a speculat în presă.

În presa de vineri au apărut informaţii potrivit cărora mai mulţi jucători dinamovişti, între care Gabriel Tamaş, Cosmin Moţi, Gabriel Torje şi Silviu Izvoranu,, ar fi petrecut după ora 00.00 într-un club bucureştean, în noaptea de duminică spre luni, fapt interzis de Regulamentul de Ordine Interioară al FC Dinamo. Informaţiile au fost dezminţite de jucătorii implicaţi.

Mai multe articole despre:
Dinamo amenzi Cristian Borcea