MENIU

Bonetti: Borcea este cel mai josnic personaj pe care l-am întâlnit

Bonetti a plecat din Groapă, dar nu renunţă la salariile neîncasate

Dario Bonetti forţează mâna dinamoviştilor pentru a-şi recupera banii.

Antrenorul italian Dario Bonetti susţine că mai are de primit salariul pe trei luni de la Dinamo şi îi atacă pe acţionarii clubului, în special pe Cristi Borcea.

\"N-am de gând să renunţ. Din păcate, Borcea oboseşte când vine vorba să plătească! Are un comportament incorect. N-am întâlnit niciodată un personaj atât de josnic! În viaţa mea n-am întâlnit un om cu atâta lipsă de caracter! Nu contează câţi bani sunt la mijloc. Este vorba despre un principiu. Banii nu sunt mulţi. Ca titlu informativ, este vorba despre banii care mi se cuvin pentru ultimele trei luni de contract. Sunt decis să merg până la capăt cu procesul. Mi-am angajat doi avocaţi, pentru a mă reprezenta. Unul este italian, iar celălalt - român\", a spus Bonetti în EVZ.

În replică, Borcea îi aminteşte lui Bonetti că l-a sprijinit în perioadele în care rezultatele echipei nu erau cele mai bune şi recunoaşte că nu l-ar fi angajat pe italian dacă nu ar fi fost presat de timp: \"Bonetti nu zice şi faptul că l-am luat de pe stradă? De ce nu spune şi de perioadele în care îi dădeam bani? N-a vrut Rednic să revină la Dinamo, că nu l-aş fi adus pe Bonetti ăsta. Eram presaţi de timp, a doua zi echipa avea antrenament, că altfel nu-l luam pe Bonetti. Bonetă ăsta a venit de nicăieri şi acolo s-a întors\", a spus Borcea.

Mai multe articole despre:
Dinamo Cristi Borcea antrenor bani Dario Bonetti