MENIU

Boloni: "Sper ca Răzvan să vorbească şi cu tatăl său şi să-i ceară sfaturi"

Foto: NewsIn

Loţi Boloni, antrenorul lui Standard Liege şi fost selecţioner al naţionalei a comentat şi el numirea lui Răzvan Lucescu la cârma tricolorilor. Dacă unii au preferat să-l numească 'băiatul lu' tata', Boloni a afirmat că nu ar fi ceva anormal ca cei doi să nu vorbească pe tema naţionalei, ba chiar că îşi doreşte ca acest lucru să se întâmple. "Cu Răzvan pe bancă, naţionala va fi una dintre cele mai bune din Europa!", anunţă Boloni.

"Eu îi urez mult succes lui Răzvan Lucescu şi echipei naţionale. Sper să vorbească şi cu tatăl său şi să-i ceară sfaturi. De ce să nu vorbească cu el?!  E bine să asculţi de un om ca Mircea Lucescu, mai ales dacă ai şansa să-l ai ca tată. E unul dintre cei mai buni antrenori. Cu Răzvan pe banca, naţionala va fi una dintre cele mai bune din Europa!", a spus Boloni, pentru InfoPro.

Antrenorul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost validat miercuri în funcţia de selecţioner al României, în urma şedinţei Comitetului Executiv care a analizat propunerea făcută de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu. Noul selecţioner va avea ca obiectiv calificarea echipei naţionale a României la Campionatul European din 2012, după ce şansele de accedere la turneul final al CM din 2010 sunt compromise. Răzvan Lucescu a fost numit în funcţie în locul lui Victor Piţurcă, acesta fiind demis luna trecută de Comitetul Executiv al FRF în urma rezultatelor slabe din preliminariile CM din 2010.

Mai multe articole despre:
Mircea Lucescu Răzvan Lucescu sfaturi Loţi Boloni