MENIU

Bogdan Olteanu: Sper ca noua comisie Udrea să găsească adevărul

foto: NewsIN
Olteanu: E o deosebire ca de la cer la pământ între cazul Ridzi şi cazul Udrea

"Cel mai important este ca aceste comisii să lucreze profesionist. Dacă şi în cazul comisiei Udrea se va lucra aplicat, serios, fără patimă aşa cum s-a lucart în cazul comisiei Ridzi, adevărul va ieşi la iveală. Şi dacă doamna Udrea nu are niciun fel de problemă, cu siguranţă aceasta va fi şi concluzia comisiei", a declarat Bogdan Olteanu.

Olteanu a subliniat că în cazul Monicăi Ridzi "nimeni nu a încercat să inventeze probleme, din păcate ele au fost acolo".

Liderul PNL a explicat că nu s-a făcut o plângere pe numele Elenei Udrea, deoarece situaţia acesteia este diferită faţă de cea a Monicăi Ridzi. "Nu există în acest moment suspiciuni legate de săvârşirea unei infracţiuni.  Pot exista semne de întrebare legate de modul în care a fost cheltuit banul public. Dar e o deosebire ca de la cer la pământ  între cele două cazuri pentru că în cazul Ridzi am pornit de la nişte suspiciuni certe de infracţiuni care au fost confirmate prin raportul comisiei şi prin referatul procurorilor", a declarat Bogdan Olteanu.

"Parlamentul prin comisii de anchetă evaluază oportunitatea acţiunilor miniştrilor . Sper ca noua comisie Udrea să găsească adevărul. Dacă această comisie nu va găsi nimic, doamna Udrea va fi îndreptăţită să spună că a fost victima unui atac politic. Nu îmi doresc ca această comisie să descopere ceva ce nu este. Ar trebui ca şi această comisie să descopere adevărul", a adăugat Bogdan Olteanu. 

Mai multe articole despre:
comisie Bogdan Olteanu Elena Udrea anchetă