MENIU

Boc despre deputata care l-a făcut imbecil: Doamna aceea de la PSD, nici nu ştiu cum o cheamă

Foto: NewsIn

Premierul în exerciţiu Emil Boc a declarat miercuri că poate comenta doar un anumit nivel al limbajului, referindu-se la afirmaţiile viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Aura Vasile, care l-a calificat "imbecil".

"Eu cred că este un anumit nivel al limbajului pe care putem să îl comentăm, dincolo de un anumit limbaj cred că este pierdere de vreme. Este sub demitatea oricui să cobori sub un anumit tip de limbaj public. Una poţi să povesteşti tu acasă, în baie, dacă vrei să vorbeşti aşa cum îşi vine la gură, alta e să vrei să vorbeşti în public", a declarat Boc la B1Tv. El a precizat că nu a avut vreodată dispute cu "doamna aceea de la PSD, nici nu ştiu cum o cheamă".

Viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Aura Vasile, a apreciat că prim-ministrul interimar Emil Boc este un "imbecil", reproşându-i acestuia afirmaţia potrivit căreia a cumpărat un bici pentru a-l pune pe Parlament.

Aura Vasile a spus miercuri că s-a simţit jignită atât ca parlamentar, cât şi ca femeie de spusele lui Emil Boc, declaraţia sa făcută miercuri despre premierul în funcţie fiind atât în numele parlamentarilor PSD şi PC, cât şi al femeilor parlamentar din PNL şi UDMR. Vasile susţine că afirmaţiile lui Boc arată că "fostul prim-ministru Emil Boc este mai rău decât Hitler folosind idei net fasciste" şi le reproşează femeilor din PDL că nu s-au revoltat din cauza biciului pe care intenţionează Boc să-l folosească.

"Studenţi ai lui Emil Boc, fugiţi de la cursul lui cât mai aveţi timp! Studenţi ai profesorului de drept Boc, fiecare declaraţie a acestuia arată că intră cu bocancii cu blacheuri în Constituţie", a spus Aura Vasile care s-a arătat dispusă la "o întâlnire 1 la 1, nu înconjurat de gărzile de corp".

"Se vede că nu iubiţi acest popor şi consideraţi femeile o rasă inferioară. N-aş vrea să vă jignesc, dar mai mult decât imbecil n-am ce să spun despre dumneavoastră!", a adăugat Vasile.