MENIU

Boc: Dacă PSD îl refuză pe Croitoru şi nu oferă trei propuneri pentru MAI, "are o problemă"

Foto: pitesteanul.ro

Propunerea premierului desemnat, Lucian Croitoru, ca PSD să înainteze numele a trei persoane dintre care să fie ales viitorul ministru al Administraţiei şi Internelor, a fost una corectă, iar dacă PSD refuză înseamnă că are o problemă, consideră premierul în exerciţiu, Emil Boc.

"Eu cred că oferta domnului Croitoru a fost una corectă. El, ca şi candidat independent, s-a uitat la acuzaţiile formulate de partidele politice şi una dintre acuzaţiile PSD era legată de Ministerul Internelor. Şi a spus: 'Da? Avem o problemă? Poftiţi, daţi-mi un ministru, daţi-mi trei alternative şi avem un ministru de Interne de la voi!'. A refuza înseamna ca tu ai o problemă!", a spus Emil Boc, la B1 TV.

Premierul în exerciţiu a mai spus că nu are "niciun fel de problemă" dacă un ministru al Internelor desemnat de PSD organizează alegerile prezidenţiale din acest an.

Boc a mai spus că PD-L a propus deja câteva persoane care ar urma să ocupe funcţii într-un viitor Cabinet Croitoru, dar nu a vrut să facă publice nici numele, nici portofoliile acestora.

În opinia primului ministru, Lucian Croitoru trebuie să prezinte lista cu membrii Cabinetului şi programul de guvernare până luni, după care urmează audierea miniştrilor, iar cei care trec de audieri sunt validaţi în şedinţă comună de cele două Camere ale Parlamentului.
Mai multe articole despre:
parlament PSD Emil Boc PD-L Lucian Croitoru