MENIU

Boc a votat la Cluj-Napoca pentru continuarea proiectelor deja începute

Foto: NewsIn

Premierul Emil Boc a declarat, după ce a votat, că speră ca votul de duminică să-l pună pe primarul interimar Sorin Apostu, candidatul PD-L, în fruntea Primăriei Cluj-Napoca.

"Să-l aducă pe actualul primar interimar, primar, şi sunt convins că va fi un vot util dat de clujeni, pentru ca priorităţile lor să se realizeze, adică ceea ce noi ştim că avem nevoie: Autostrada Transilvania, centuri ocolitoare, spital regional de urgenţă, stadion, filarmonică. Sunt lucruri care se pot realiza printr-un parteneriat corect între primarul municipului Cluj-Napoca, preşedintele CJ şi Guvernul României", a spus Boc.

"Întotdeauna când pleci dintr-o funcţie, cum e cea de primar, nu poţi să spui că eşti cel mai fericit om din lume. Funcţia de primar e pe departe una dintre cele mai frumoase meserii din lume, pentru că-ţi dă satisfacţie în raport cu oamenii, îi ajuţi în fiecare zi şi vezi mult mai repede consecinţele muncii tale pozitive. E o meserie enobilă care îţi cere şi multă dedicaţie, răbdare, timp, pasiune, dar îţi şi aduce satsfacţie pe măsură", a spus premierul.

Emil Boc a adăugat că nu are ce sfaturi să-i dea lui Apostu, deoarece acesta din rumă ştie toate probleme oraşului.
Mai multe articole despre:
Cluj alegeri vot Emil Boc