MENIU

Blocurile noi, din ce în ce mai prost făcute: doi clujeni s-au trezit cu tencuiala în cap

Stăteau la masă şi s-au trezit cu bucăţi de tavan în cap. Au păţit-o doi clujeni, care au fost loviţi de tencuiala desprinsă. Oamenii sunt speriaţi, dar şi revoltaţi: blocul în care locuiesc a fost dat în folosinţă abia anul trecut.

Mi-am făcut contract pe 20 de ani... Nu merită, deci eu nu mai vreau apartamentul ăsta", a declarat unul dintre proprietari.

Proprietarii s-au mutat în apartament în februarie, după ce au plătit 50.000 de euro, bani luaţi prin credit de la bancă. Marţi seară o bucată imensă de tencuială a căzut peste ei şi peste o prietenă, însărcinată în luna a şaptea. Oamenii au făcut reclamaţie împotriva constructorului.

Pentru că nu este prima dată când le cad în cap bucăţi de tencuială, proprietarii ameninţă că-l vor da în judecată pe dezvoltatorul care le-a vândut apartamentele. Acesta, la rândul său, încearcă să-şi recupereze paguba de la constructor.

Septimiu Panait, reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, a declarat: "Avem deschis pe rol pentru a face o garanţie exactă a lucrării, dar nu se poate face din cauza faptului că este falimentară firma". În acelaşi bloc situat într-un cartier rezidenţial din Cluj-Napoca, la începutul anului a căzut o bucată de tavan în dormitorul unui alt apartament.