MENIU

Blaga îşi arată colţii: Dragnea fost obişnuit cu un anumit mod de a trata banul public care, acum, îl nemulţumeşte

V. Blaga: Acum banii sunt câţi sunt, puţini. Probabil că acest lucru îl nemulţumeşte pe Dragnea
Foto: evz.ro

Contrele între PSD şi PD-L continuă. Vicepreşedintele PD-L, Vasile Blaga, spune că atacurile la adresa sa, venite din partea vicepreşedintelui PSD, Liviu Dragnea, sunt rezultatul unor nemulţumiri legate de bugetul pe care Consiliul Judeţean Teleorman îl are la dispoziţie, în 2009.

Declaraţia a fost făcută în direct, la Realitatea FM, şi vine ca replică la acuzele dinspre tabăra PSD.

Atunci, Dragnea a declarat, în spatele uşilor închise, că, în general, numai dimineaţa se poate sta de vorbă cu Vasile Blaga. De cealaltă parte, vicepreşedintele PD-L susţine că Liviu Dragnea vânează funcţia de secretar general al PSD, iar declaraţiile împotriva PD-L îl ajută în acest demers.

"Domnul Dragnea este, până la urmă, unul dintre preşedinţii consiliiilor judeţene din ţară care a stat trei zile în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor. Ştiu că a fost obişnuit cu un anumit mod de a trata banul public care, cred, acum îl nemulţumeşte. Avea un buget de 450 de miliarde la care mai primea în 2007-2008 bani de la Guvern. Ei, acuma nu se mai poate, acum sunt banii câţi sunt, puţini. Probabil că acest lucru îl nemulţumeşte", a declarat Blaga.

Mai multe articole despre:
Blaga ministru declaraţie nemulţumire replică Dragnea