MENIU

Blaga: Este necesară o restructurare guvernamentală până la alegerile prezidenţiale

Foto: NewsIn

Vasile Blaga a declarat pentru Realitatea FM că este necesară o restructurare în Guvern, până la alegerile prezidenţiale, dar că premierul, Emil Boc, va aprecia momentul când va trebui să se producă o astfel de restructurare.

"E momentul unei restructurări guvernamentale până la alegerile prezidenţiale. Personal mi-am exprimat în interiorul Coaliţiei un astfel de punct de vedere, dar sigur că premierul va aprecia la un  moment dat când va trebui făcută", spune la Realitatea FM secretarul general al PD-L, Vasile Blaga.

"Am fost obişnuit, ca secretar general al partidului, să-mi rezolv problemele mele şi ale partidului în interior partidului. Sunt un om disciplinat care ştie să respecte protocolul Coaliţiei. Eu nu fac speculaţii de dragul de a aparea în ziare sau de a produce ştiri”, a adaugat Vasile Blaga.

Premierul Emil Boc a afirmat luni, după şedinta conducerii PD-L, că reprezentanţii PSD se distanţează tot mai mult de priorităţile Parteneriatului pentru România şi de priorităţile guvernării şi a făcut un apel către social-democraţi să respecte înţelegerea asumată în decembrie 2008.

Ascultă interviul integral pe Realitatea FM

Mai multe articole despre:
guvern Emil Boc Vasile Blaga coaliţia realitatea FM