MENIU

Blaga: Dacă nu câştigăm decisiv Capitala, nu câştigăm ţara

Foto: wordpress.com

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a explicat, în cadrul unei întâlniri electorale desfăşurate joi, că o victorie a PD-L în Bucureşti la europarlamentare ar putea face diferenţa faţă de PSD, partid despre care Blaga a spus că nu îşi asumă integral guvernarea prin toţi reprezentanţii săi.

"Sunt vremuri grele şi suntem hotărâţi să facem faţă prin asumarea totală a guvernării. Alţii încearcă să fenteze acest lucru. Au mai fost în 2006-2008 şi la putere şi în opoziţie. Atunci erau în opoziţie şi îl mulgeau pe Tăriceanu de n-a mai rămas nimic. Acum unii, nu toţi, sunt la putere, dar le place să nu-şi asume toate riscurile guvernării", a spus Vasile Blaga, în cadrul unei reuniuni electorale organizate de PD-L sector 6.

Blaga i-a atenţionat pe militanţii democrat-liberali prezenţi că fiecare vot va conta în condiţiile în care rata absenteismului se anunţă ridicată. Din acest considerent, pedelistul a cerut ca membrii partidului să ducă mesajul PD-L în fiecare gospodărie pentru a contracara un Bucureşti "împânzit de roşu". "Suntem cot la cot cu PSD. Dacă nu câştigăm decisiv Capitala, nu câştigăm ţara. Despre asta discutăm", a spus secretarul general al PD-L.

Mai multe articole despre:
alegeri Vasile Blaga europarlamentare PD-L