MENIU

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a fost suspendat, la şedinţă venind doar membri PD-L

Şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor, în care urma să se ia o decizie în privinţa scrisorii procurorului general Laura Codruţa Kovesi în legătură cu dosarul lui Adrian Năstase, a fost suspendată, la şedinţă fiind prezenţi doar trei membri ai BP, cei din partea PD-L.

La şedinţă au fost prezenţi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, secretarii Sever Voinescu şi Dumitru Pardău, toţi aceştia membri ai PD-L.

"Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor de astăzi nu a putut avea loc din caza unei copleşitoare lipse de cvorum. În sală am fost doar eu şi doamna preşedintă. Se pare că ceilalţi colegi copleşiţi fiind de votul de ieri şi-au uitat toate obligaţiile de serviciu, altfel nu-mi explic o absenţă masivă", a explicat secretarul Camerei, Sever Voinescu.

Pe odinea de zi a Biroului Permanent se afla şi scrisoarea procurorului general Laura Codruţa Kovesi, referitoare la cazul Năstase.

Scrisoarea procurorului general, care aduce clarificări în dosarul care se referă la modul în care familia Năstase a dobândit imobilul de pe strada Zambaccian, urma sa intre in dezbaterea conducerii Camerei Deputaţilor de miercuri, însă şedinţa a fost anulată.