MENIU

Betis Sevilla a retrogradat, fanii "verzilor" s-au luat la bătaie cu forţele de ordine

Foto: www.as.com
Betis nu a scos decât un egla cu Valladolid, 1-1, şi a retrogradat în Segunda

Nervii scapă de sub control la final de sezon! Dacă în Liga I jucătorii lui Dinamo au fost încolţiţi la vestiar de fanii furioşi de ratarea titlului, în Spania, suporterii lui Betis Sevilla au cedat nervos după ce echipa a retrogradat. Consencinţele: lupte de stradă între fani şi forţele de ordine şi câteva zeci de reţinuţi.

50.000 de fani au umplut până la refuz stadionul "Manuel Luiz de Lopera" cu speranţa că Betis scapă de retrogradare. Favoriţii au reuşit însă doar un egal cu Valladolid, 1-1, şi din cauza victoriilor lui Osasuna şi Sporting Gijon au retogradat după nouă ani de aventură în Primera.

De eşecul verzilor a profitat şi Getafe, care a scăpat la limită, după egalul de la Racing Santander, 1-1. La egalitate de puncte cu Betis, 42, echipa lui Cosmin Contra a evitat retrogradarea graţie rezultatelor directe mai bune.

După modelul suporterilor dinamovişti, care au vrut să intre cu forţa în vestiarul echipei înfrânte de Braşov, spaniolii şi-au revărsat şi ei nervii pe tot ce le-a picat în mână.

Au devastat totul în jurul stadionului, au aruncat cu obiecte în poliţişti şi au incendiat gunoaie.

Mai multe articole despre:
suporteri bătaie retrogradare Betis Sevilla