MENIU

Berlusconi: Sunt un bunic Superman, nu am frecventat minore şi prostituate

Foto: prestigioescioltezza.blogspot.

Premierul italian Silvio Berlusconi a declarat că nu a "înreţinut niciodată relaţii cu minore" şi nu a invitat niciodată la vreuna dintre reşedinţele sale prostituate.

"Nu am întreţinut niciodată relaţii cu minore şi nu am oganizat niciodată mici petreceri. Pur şi simplu am participat la cine drăguţe, total ireproşabile din punctul de vedere al moralităţii şi eleganţei", a dat asigurări şeful Guvernului italian, într-un interviu acordat săptămânalului Chi, care aparţine trustului său de presă.

"Nu am primit niciodată cu bună ştiinţă la mine persoane neserioase", a adăugat el, referindu-se la prostituate, precum Patrizia D'Addario, care susţine că ar fost plătită pentru a merge la una dintre reşedinţele lui Berlusconi. 

"Nepoţii mei sunt stăpânii timpului meu liber. Pentru ei, sunt un bunic Superman", dă asigurări şeful guvernului italian, intervievat la Villa Certosa, luxoasa lui vilă din Sardinia, de acum celebră pentru fotografiile de la petrecerile cu tinere aproape goale de acolo, apărute în presă.

"Am intenţia să-mi apăr viaţa privată de încălcările sistematice pe care le comit aşa-zişii jurnalişti, în contradicţie evidentă cu legile în vigoare" în Italia, dă asigurări Berlusconi în acest interviu, ilustrat cu numeroase fotografii în care premierul este înconjurat de copiii din cea de a doua căsătorie, cu Veronica Lario.

Aceasta a început o procedură de divorţ, după ce s-a aflat despre presupusele relaţii ale lui Berlusconi cu tinere minore.

Fiica premierului, Barbara, se declarase "foarte mirată" că Berlusconi se întâlneşte cu minore şi prostituate, într-un interviu de la începutul lunii. Replica lui Berlusconi la aceste declaraţii a fost că propria sa fiică a fost "manipulată" de adversarii săi politici.

 

Mai multe articole despre:
Silvio Berlusconi prostituate