MENIU

Bergodi: "Va fi un meci de orgoliu cu Ujpest, dar sper să câştigăm cu un scor bun"

Foto: NewsIn

Cristiano Bergodi e sigur că partida dintre Steaua şi Ungaria, din turul II preliminar al Ligii Europa, va fi una de orgoliu. Antrenorul roş-albaştrilor a afirmat că are încredere în munca depusă până acum la echipă şi speră ca Steaua să câştige meciul cu un "scor bun".

"E un nou început, un prim meci pentru mine şi pentru echipă. E un meci greu, de Europa League, venim după 7 zile de antrenament împreună, cu un nou antrenor. Oricum, am mare încredere în ce am făcut până acum. Ujpest e o echipă bună, locul 2 în Ungaria, va fi un meci de orgoliu, dintre o echipă din România şi una din Ungaria. Sunt liniştit, am încredere", a declarat Bergodi, în conferinţa de presă oficială dinaintea partidei cu Ujpest.

"Sperăm să facem un meci bun şi să câştigăm cu un scor bun. Este un meci foarte important, eu cred că jucătorii vor fi concentraţi 100%", a mai spus Bergodi.

Tehnicianul Stelei a făcut referire şi la situaţia lui Kapetanos, după ce atacantul grec nu a ajuns încă la un acord cu roş-albaştrii în privinţa prelungirii contractului. "Kapetanos are o situaţie mai delicată, dar nu cred că vor fi probleme şi sper că va juca. Nu-mi fac probleme în privinţa lui. Din punct de vedere contractual sper ca problemele să se rezolve şi să semneze prelungirea contractului. Cred că până la urmă va juca cu Ujpest. Problemele contractelor de la Steaua nu mă privesc pe mine", e de părere Bergodi. El susţine că se pot aduce şi pe DVD jucători buni, dând exemplul transferurilor lui Tony sau Dani la CFR Cluj. 

"În mare parte m-am hotărât în privinţa primului 11, mai am câteva dubii. Eu hotărăsc cine e titular, nu altcineva", a continuat italianul, care a aflat recent că nu se va putea baza în meciul cu ungurii pe serviciile fundaşului polonez Golanski.

Steaua va întâlni gruparea maghiară Ujpest Budapesta în cel de-al II-lea tur preliminar al Europa League. Partida tur se va disputa joi, în Ghencea, de la ora 20.30, în timp ce returul va avea loc la Budapesta, peste o săptămână.