MENIU

Bergodi: \"Sunt mulţumit de jucătorii folosiţi, suntem pe drumul cel bun\"

Foto: News In

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, joi, după victoria cu Motherwell, scor 3-1, că este mulţumit de echipa folosită în acest meci şi spune că repriza secundă a fost foarte foarte bună deoarece elevii săi au dat dovadă de eficienţă, marcând trei goluri din numai câteva ocazii create.

"Nu am jucat prea bine în prima repriză, dar ne-am revenit în partea a doua. Am fost eficienţi, am avut doar câteva ocazii şi am dat trei goluri. E mult lucru pentru un meci în deplasare în care am folosit o echipă mai tânără. Sunt mulţumit de jucătorii utilizaţi, suntem pe drumul cel bun, dar mai sunt multe lucruri de pus la punct. Trebuie să aibă toţi meciuri în picioare, avem o echipă care poate creşte mult", a spus Bergodi la Sport.ro
Italianul a vorbit şi de transferul lui Cristian Tănase la Steaua, dar şi de plecarea lui Goian la Palermo: "Am făcut un transfer foarte bun, e meritul lui Gigi Becali pentru asta. Eu eram mulţumit de lot, dar mă bucur că a venit aici un jucător de echipa naţională. Îmi pare rău că a plecat Goian, dar îi urez succes şi sper să evolueze cât mai bine cu Walter. Nu am apucat să vorbesc cu el, am fost concentrat pentru acest meci".

Antrenorul roş-albaştrilor se gândeşte deja la derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 2-a, afirmând că victoria cu Motherwell este una de moral înaintea acestui duel. "Mâine e deja vineri, trebuie să ne recuperăm bine după acest joc în Scoţia. Faptul că am câştigat ne dă moral înaintea întâlnirii cu CFR chiar dacă suntem obosiţi".

Steaua s-a impus, joi, scor 3-1, în deplasare, în faţa scoţienilor de la Motherwell, în manşa secundă a turului 3 preliminar al Ligii Europa şi s-a calificat în play-off cu scorul general de 6-1, reuşind totodată să obţină a cincea victorie din tot atâtea posibile în acest sezon competiţional.
Mai multe articole despre:
Steaua antrenor Cristiano Bergodi Liga Europa