MENIU

Bergodi: Am făcut un meci remarcabil la Galaţi

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, duminică, după victoria în faţa Oţelului Galaţi, scor 1-0, că elevii săi au avut o prestaţie remarcabilă şi au dat dovadă de caracter şi personalitate

"Am obţinut o victorie importantă aici, la Galaţi, unde se va câştiga greu în acest campionat. Am făcut un meci remarcabil, băieţii au avut caracter şi personalitate, iar după ce am răms în 10 oameni, adversarul nu a mai avut nicio ocazie. Începe să mă deranjeze că atacanţii iau cartonaşe roşii şi rămânem mereu în 10. O să propun amenzi pentru cei care sunt eliminaţi aşa de uşor", a spus Bergodi .

Tehnicianul italian nu s-a arătat îngrijorat de posibila plecare a lui Ionuţ Rada: "Nu va fi o problemă, cred că voi reuşi să fac treabă cu cei 4 fundaşi care îmi rămân, Tudose, Ghionea, Baciu şi Ninu".

Marcatorul golului victoriei Stelei, Romeo Surdu, consideră că şi echipa adversă s-ar fi putut impune în acest meci: "Am obţinut o victorie importantă şi meritată, deşi şi Oţelul ar fi putut câştiga. Căldura a avut un cuvânt greu de spus, a fost foarte cald. La un moment dat nu mai puteam să alerg. Suporterii dinamovişti nu au ce căuta în Ghencea, de ce să vină, să rupă scaune? Nu aţi văzut ce au făcut şi la meciul cu Slovan Liberec?".

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi a învins, duminică, în deplasare, pe Oţelul Galaţi, scor 1-0, la capătul unui meci din etapa a 4-a a Ligii I pe care l-a terminat în inferioritate numerică după eliminarea lui Stancu. Este a doua etapă consecutivă în care Steaua are un jucător eliminat, în runda precedentă Kapetanos primind două cartonaşe galbene în meciul cu Unirea Urziceni.

În etapa viitoare, Steaua va întâlni, pe teren propriu, pe Dinamo.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Cristiano Bergodi etapa a 4-a