MENIU

Berceanu: PNL se învârte în jurul lui Traian Băsescu, e preocupat în cel mai înalt grad de acesta

Foto: NewsIn

Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat, sâmbătă, la Craiova, că o treime din congresul PNL a fost pentru alegerea preşedintelui şi restul pentru cuvântări legate de şeful statului, afirmând că "PNL se învârte în jurul lui Traian Băsescu".

Radu Berceanu a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PDL Dolj, că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a pierdut alegerile pentru şefia Partidului Naţional Liberal din cauza unor decizii pe care nu le-a luat la momentul potrivit. De asemenea, Radu Berceanu a susţinut că scorul obţinut de Crin Antonescu a lămurit câteva probleme interne ale PNL.

"Cred că a fost un scor care a clarificat nişte lucruri. Era mai problematic dacă era un scor apropiat care, atunci, ar fi determinat cine ştie ce alte lucruri. Cred că scorul care a fost nu pune astfel de probleme. Domnul Călin Popescu Tăriceanu, dacă, probabil, lua mai demult, cel puţin de când mai ştiu eu, alte decizii, n-ar fi fost acum în situaţia asta. Poate că şi mai de curând trebuia să ia alte hotărâri, acum nu ar fi fost în situaţia asta. Dar până la urmă, fiecare, mai devreme sau mai târziu, constată ce efecte au anumite lucruri pe care le-a făcut într-un anumit fel", a afirmat Berceanu.

Preşedintele PDL Dolj a comentat şi discursurile liberalilor la tribuna Congresului Extraordinar al PNL. "Am văzut că o treime din congres a fost pentru alegerea preşedintelui PNL şi restul pentru cuvântări legate de preşedintele Traian Băsescu, care a fost o prezenţă mai prezentă decât oricine. Cred că nu a fost nici un discurs, indiferent de la cine şi indiferent în ce moment al congresului, la care să nu se facă referire la Traian Băsescu, de unde trag concluzia că PNL-ul se învârte în jurul lui Traian Băsescu şi este preocupat în cel mai înalt grad de Traian Băsescu", a mai spus Radu Berceanu.

Mai multe articole despre:
PNL Radu Berceanu Crin Antonescu