MENIU

BenQ lansează un nou proiector cu tehnologie DLP şi luminozitate ridicată

Foto: BenQ

BenQ lansează cel mai nou proiector multimedia cu tehnologie DLP şi rezoluţie XGA, din categoria produselor cu luminozitate ridicată, destinat mediilor educaţional, instituţional sau de business.

Luminozitatea ridicată, de 4300 ANSI lumeni, alături de tehnologiile avansate, fac din BenQ MP727 un proiector care poate fi folosit pentru prezentări în diferite medii, de la interioarele de dimensiuni medii (precum sălile de conferinţă), până la  amfiteatre spaţioase, indiferent de condiţiile de iluminare existente.Tehnologiile UNISHAPE de la OSRAM, BrilliantColor şi DLP (Digital Light Processing) de la Texas Instruments', precum şi tehnologia proprietară 3D Color Management pun în valoare calitatea prezentărilor.

BenQ MP727 dispune de un procesor de imagine digital DLP ce face ca modelul MP727 să se distingă prin detalii mai clare şi lizibile, prin paleta bogată de culori, datorată factorului superior de saturaţie. Paleta  de culori avansată, dezvoltată de BenQ şi tehnologia BrilliantColor potenţează luminozitatea culorilor intermediare cu până la 50% şi extind spectrul de culori dincolo de standardul RGB, pentru nuanţe de alb, negru şi culori intermediare mai intense. 

MP727 dispune de unsprezece moduri presetate care oferă un plus de valoare prezentărilor sau proiecţiilor jocurilor sau ale filmelor, în timp ce funcţia Wall Color Correction, asigură o calitate a imaginii mai buna, chiar şi în absenţa unui ecran. Utilizatorii multimedia vor aprecia compatibilitatea cu formatul HDTV, difuzorul integrat de

3W şi portul HDMI 1.3 (cu suport HDCP). O telecomandă universală audio super inteligentă permite controlul mai multor funcţii decât cele standard; utilizatorii având posibilitatea de a  ajusta volumul tuturor dispozitivelor audio conectate la proiector, precum boxe externe,  DVD player, notebook şi multe altele.


BenQ MP727 va fi disponibil pe piaţa locală în a doua jumătate a lunii martie, prin partenerii BenQ, la preţul estimativ de 935 euro (fără TVA).

Mai multe articole despre:
proiector BenQ