MENIU

Beckham suferă de astm

<descriere>

Mijlocaşul englez are probleme de sănătate. Fotbalistul a fost surprins folosind un inhalator în timpul finalei MLS, dintre echipa sa de club, L.A. Galaxy, şi Real Salt Lake, disputată duminică.

Totuşi, nu e vorba de ceva grav, care să-i pună în pericol cariera sportivă sau sănătatea. Beckham are astm încă din copilărie, lucru recunoscut şi de purtătorul lui de cuvânt, Simon Oliveira, care a anunţat că fotbalistul are o formă uşoară, care nu-i afectează evoluţia pe teren.

\"David suferă de această boală de când era copil, dar este evident că jocul său nu a fost influenţat de acest lucru. Nu a vrut să facă public acest lucru. Mulţi sportivi foarte buni suferă de astm şi nu au nicio problemă\", a spus Oliveira.

Fostul căpitan al Angliei va reveni în ianuarie la AC Milan, sub formă de împrumut, pentru a avea şanse mai mari să fie selecţionat de selecţionerul Fabio Capello în lotul pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud.

Medicii susţin că, în cazul în care Beckham va participa la Mondialul din 2010 nu va avea probleme cu forma de astm de care suferă, pentru că şase dintre stadioanele pe care se vor disputa meciurile sunt situate în oraşe aflate la altitudini mari

Mai multe articole despre:
astm L.A. Galaxy Real Salt Lake