MENIU

Becali vrea meciuri fără suporteri, dar să nu plătească amenzi

Foto: NewsIn

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, vrea să facă apel pentru a obţine anularea amenzii de 40.000 de lei pe care clubul din Ghencea trebuie s-o plătească din cauza suporterilor.

"Vom face apel şi aş vrea să nu mai plătesc banii. În ceea ce priveşte etapele de suspendare, suntem recidivişti, nu avem cum să obţinem o reducere. Dacă huliganii o ţin tot aşa, ne vor da 10 etape de suspendare până la urmă, dar e mai bine aşa, nu mă mai costă paza un milion şi jumătate de lei. Nu vreau să mă întâlnesc să discut cu drogaţii şi puşcăriaşii. La mine acasă, sunt banii mei şi fac ce vreau eu. La puşcărie cu ei!", a spus Gigi Becali, la GSPTV.

Totuşi, Becali nu crede că este corect ca Steaua să plătească şi amendă, aşa cum a decis Comisia de Disciplină a LPF: "Pentru ce să plătesc amendă, am rămas prost în ţara asta? Adică dau milioane la fotbal şi acum trebuie să dau bani pentru alţii care mă înjură? Ăştia care au înjurat nu vor mai intra niciodată pe stadion. Cu Bistriţa au fost jigniri aduse conducerii, care nu pot fi reproduse pe hârtie. Nu-mi vin nici suporterii la meciuri, dar acum trebuie să mai dau şi amendă, mi se pare o aberaţie. Din cauza atmosferei create de huligani, nu ai cum să câştigi".

Comisia de Disciplină a LPF a decis, miercuri, ca Steaua să dispute două meciuri cu porţile închise din cauza comportamentului fanilor săi de la partida cu Gloria Bistriţa, din etapa a 9-a a Ligii I. De asemenea, clubul din Ghencea a primit şi o amendă în valoare de 40.000 de lei. Cele două jocuri pe care Steaua le va susţine fără spectatori sunt cele cu Rapid, din etapa a 11-a, şi cu Unirea Alba Iulia, din etapa a 13-a.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Gigi Becali amendă suspendare apel