MENIU

Becali o dă la întors: Nu vinde Steaua pentru că nu are cui

Foto: NewsIn

După ce sâmbătă anunţa că vrea să vândă Steaua pentru că s-a săturat să fie contestat în Ghencea, duminică, Gigi Becali a schimbat foaia. Finanţatorul stelist spune că nu va pleca de la echipă pentru că nu există deocamdată niciun potenţial cumpărător.

"M-a costat mult să duc departe gloria şi palmaresul Stelei. Eu nu îmi pot lăsa banii în Ghencea. Nu voi pleca de la Steaua, pentru că nu are cine să o cumpere", a declarat Becali, la GSP TV.

Gigi Becali a adăugat că şi dacă va pleca de la Steaua, nu va ieşi din fotbal, ci va investi la o altă echipă: "Eu aş vinde Steaua nu de frica fanilor, ci ca să demonstrez tuturor că sunt în stare să iau o nouă echipă şi să fac performanţe cu ea, în timp ce Steaua o să o ia în jos. Eu dacă e să iau o echipă, o să iau una imediat sub Steaua. Dinamo? Nu ştiu, nu spun ca să nu se supere oamenii cu care am vorbit. Dacă voi pleca până la urmă de la Steaua, cel puţin un milion de suporteri îi iau cu mine.

Gigi Becali a anunţat, sâmbătă seară, că va ceda suporterilor culorile şi palmaresul obţinut de Steaua până în 2003, atunci când a preluat clubul, şi va crea o nouă echipă, care va păstra palmaresul din ultimii şase ani şi pe care o va muta pe stadionul din Cotroceni.

Becali vinde iar Steaua: "Sunt stelist înfocat pentru că sunt banii mei acolo, nu din alt motiv"

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali