MENIU

Becali: "Mi-a plăcut cum comenta Stoichiţă la emisiunile de sport şi mi-am dat seama că e un antrenor bun!"

Foto: NewsIn

Gigi Becali s-a declarat mulţumit de evoluţia Stelei în partida de la Iaşi, 2-0 cu Politehnica, mai ales de prestaţia columbianului Dayro Moreno, la primul meci la echipa mare după o pauză de patru luni şi jumătate. Finanţatorul roş-albaştrilor l-a lăudat şi pe Mihai Stoichiţă şi a explicat ce l-a determinat să-l aducă pe acesta pe banca Stelei.

"Dayro e fotbalist, dacă ajunge în poziţie de finalizare nu iartă. Szekely poate să-şi revină după golul ăsta, el aleargă mult, dar e puţin demoralizat acum. Trebuia să batem neapărat pentru ca dacă învingem şi Rapidul putem ajunge pe primul loc. Dacă revin Tănase, Emeghara şi Ovidiu Petre cred că terminăm pe primul loc la finalul turului", a declarat Gigi Becali, la Telesport. "Pe Mihai Stoichiţă nu l-am inventat eu, el era mare antrenor. Am avut inspiraţie şi l-am adus la Steaua. Mi-a plăcut cum comentează la emisiunile de sport şi mi-am dat seama ca e un antrenor bun. Avram a arbitrat extraordinar deşi am auzit că ne-a anulat un gol", a mai explicat Becali.

Steaua a învins pe Politehnica Iaşi cu 2-0 şi rămâne neînvinsă în competiţiile oficiale de când a fost preluată de Mihai Stoichiţă. În campionat, roş-albaştrii au înregistrat două victorii şi două remize, în Cupa României - un succes, iar în Liga Europa - un rezultat de egalitate.

În urma acestui rezultat, Steaua a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii I, cu 18 puncte, la egalitate cu Rapid, dar cu un golaveraj inferior. În schimb, Poli Iaşi se află pe poziţia a 9-a, cu 14 puncte.