MENIU

Becali: "Lucescu este un mare antrenor, dar nu are stofă de selecţioner"

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat sâmbătă că selecţionerul Răzvan Lucescu este singurul vinovat pentru înfrângerea drastică a naţionalei în Serbia, scor 0-5, în Grupa a 7-a de calificare la CM 2010.

"Înfrângerea asta nu este un accident, vor mai fi. Este numai vina lui Lucescu. El e un mare antrenor, dar nu poate fi selecţioner, nu are stofă. El poate antrena jucători pe care îi vede tot timpul, ăsta e talentul lui, dar de naţională nu e bun", a punctat Becali la GSPTV.

La rândul său, finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a spus: "Când am pus un antrenor pe încercatelea, care nu avea o carieră în spate, l-am pus că e fiul lui Lucescu. Doar că e frumos, nu e de ajuns... Ce naţională în primele 20 din lume are antrenor care nu a jucat fotbal la nivel înalt? S-au grăbit cu numirea lui Lucescu, mai avea nevoie de vreo 4-5 ani, să ia şi el un campionat. Dan Petrescu era cel mai potrivit pentru a fi numit. Nu poţi să faci reconstrucţie cu jucători de 27-28 de ani".

Echipa naţională a României a suferit prima înfrângere sub comanda lui Răzvan Lucescu, fiind învinsă sâmbătă de Serbia, la Belgrad, scor 5-0, în Grupa a 7-a de calificare la CM 2010, rezultat în urma căruia reprezentativa plavilor şi-a asigurat prezenţa la Campionatul Mondial.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Răzvan Lucescu Serbia naţionala CM 2010