MENIU

Becali la judecătorie: Ne facem de râs ca ţară, eu acum sunt europarlamentar

Foto: wordpress.com
Becali: Eu am obligaţie faţă de cei care m-au votat

Magistraţii Judecătoriei sectorului 1 au început dezbaterile privind cererea lui Gigi Becali de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara. Becali a declarat că are încredere că judecătorii vor accepta ca el să plece la Bruxelles, deoarece a fost ales europarlamentar.

Întrebat ce părere are de faptul că are parte de acelaşi complet de judecată ca şi data trecută, Becali a spus: "Păi mie mi-a plăcut data trecută, n-a fost rău. Să nu fiu la Matei acolo, că dacă te duci la Matei, iese scântei. Eu vin pentru că trebuie să vin, nu ştiu, da' ne facem de râs ca ţară, eu acum sunt europarlamentar... Nu poţi să te joci aşa, că nu vreau eu să-ţi dau".

Becali a mai declarat că solicită atât un drept, cât şi posibilitatea de a-şi achita obligaţia faţă de România.

"Eu am obligaţie faţă de cei care m-au votat să mă duc acolo. Nu îmi cer numai dreptul, am şi o obligaţie", a declarat Becali.

Judecătoria Sectorului 1 a rămas în pronunţare în dosarul prin care avocaţii lui Gigi Becali au cerut ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara, astfel încât acesta să poată ajunge la Parlamentul European.

Cererea este motivată pe faptul că Gigi Becali este europarlamentar cu acte în regulă. Becali intenţionează să meargă la Bruxelles şi a anunţat că va depune câte o cerere în fiecare zi până când instanţa îi va da voie să plece la Parlamentul European.

Gigi Becali este anchetat pentru sechestrare de persoane şi nu are voie, potrivit controlului judiciar, să părăsească Bucureştiul şi judeţul Ilfov.

Mai multe articole despre:
proces Gigi Becali Bruxelles europarlamentar cerere