MENIU

Battlefield 1943 pentru PC, amânat

Foto: REALITATEA.NET

Data de lansare a FPS-ului Battlefield 1943, în versiunea pentru PC, a fost amânată. Producătorii jocului, Digital Illusions CE au declarat că, în ciuda succesului înregistrat de versiunile pentru console pentru jocul Battlefield 1943, varianta de PC a jocului trebuie amânată până la începutul lui 2010.

Motivul invocat de către producători pentru amânarea lui Battlefield 1943 este adaptarea din toate punctele de vedere a jocului la necesitățile si oferite de PC-uri: utilizarea maximă a funcțiilor DX9 și DX10, multiplayer de până la 32 de jucători, joystick pentru pilotarea avioanelor, sau VoIP - elemente care nu se regăsesc în versiunile pentru console.

Creat de Digital Illusions CE (DICE) din Suedia, FPS-ul Battlefield 1943 are ca tema bataliile dintre americani și japonezi, purtate în Pacific, la Guadalcanal, Iwo Jima și Wake Island.

Battlefield 1943, pentru PC, va fi disponibil doar prin download și le va permite jucătorilor să își aleagă rolul pe câmpul de bătălie - de la soldat în tranșee la comandant de tanc sau pilot de avion de vânătoare.

Mai multe articole despre:
lansare PC amânare games FPS DICE