MENIU

Băsescu spune că nu s-a hotărât dacă va candida la alegerile prezidenţiale. Credeţi că şeful statului ar trebui să intre în cursă pentru un nou mandat?

FOTO: NewsIn

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Viena, că nu s-a hotărât încă dacă va candida pentru un nou mandat prezidenţial, răspunzând unei întrebări referitoare la şansele pe care le-ar avea în confruntarea prezidenţială cu noul lider liberal Crin Antonescu.

Întrebat de un reprezentat al presei româneşti ce şanse îşi acordă în noiembrie, în lupta pentru Cotroceni, cu noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, Traian Băsescu a declarat că încă nu s-a hotărât dacă va candida.

"Încă nu am hotărât dacă voi candida sau nu, vă voi anunţa", a răspuns Băsescu întrebării jurnalistului român, la finalul întrevederii cu reprezentanţii mediului de afaceri din Austria.

În opinia dumneavoastră, Traian Băsescu ar trebui să candideze pentru un nou mandat prezidenţial? Ce şanse credeţi că ar avea şeful statului dacă ar intra în cursă împotriva lui Crin Antonescu?