MENIU

Băsescu l-a întrebat pe Geoană despre întâlnirea de miercuri cu Vîntu

<descriere>

Şeful statului nu a ratat ocazia să-i spună lui Geoană că este la curent cu vizita pe care candidatul PSD i-a făcut-o miercuri noapte lui Sorin Ovidiu Vîntu, întrebându-l dacă i-a plăcut.

Traian Băsescu i-a reproşat lui Mircea Geoană că vizita a venit imediat după ce \"a aflat că a fost arestat Popa Nicolae\". Liderul PSD s-a aratat mirat, afirmând că nu ştie cine este Nicolae Popa.

Numele Sorin Ovidiu Vîntu a reapărut şi la secţiunea de întrebări directe adresate unul altuia de cei doi candidaţi la Preşedinţie. Candidatul susţinut de PD-L i-a cerut contracandidatului de la PSD să ceară scuze românilor pentru că în timpul confruntări dinaintea primului tur a minţit când a spus că nu l-a vizitat pe Sorin Ovidiu Vîntu în Deltă, iar Vîntu a confirmat apoi vizita.

\"Aştept scuzele pentru că aţi minţit într-o confruntare prezidenţială\", i-a spus Băsescu lui Geoană.
Reamintind declaraţia dată pentru GSP.ro, Mircea Geoană a răspuns că nu-i place de Sorin Ovidiu Vîntu. \"Nici azi-noapte nu v-a plăcut?\", a spus Băsescu, invocând o ştire apărută în Academia Caţavencu, care au publicat o fotografie cu Mircea Geoană în faţa uşii unei case unde se spune că ar locui Vîntu. \"Nici azi-noapte nu v-a plăcut? Când a aflat că Popa Nicolae a fost arestat, v-a chemat de urgenţă!\", a continuat Băsescu. \"Am avut o întâlnire cu Vîntu, aşa cum şi dvs făceaţi când eraţi apropiaţi\", a replicat Geoană, care a întrebat apoi dacă Băsescu a băut whiskey la Vîntu. Traian Băsescu a negat, iar Mircea Geoană a cerut o intervenţie telefonică a omului de afaceri.