MENIU

Băsescu: Conducerea PSD să se concentreze asupra priorităţilor guvernării

Foto: News In

Preşedintele Traian Băsescu recomandă PSD să se concentreze asupra priorităţilor guvernării şi nu asupra şefului statului. Reacţia preşedintelui vine ca urmare a unui comunicat de presă în care reprezentanţii PSD susţin că Băsescu încearcă să deturneze atenţia de la afacerile suspecte ale Monicăi Ridzi şi Elenei Udrea.

''Preşedintele României, Traian Băsescu face un nou apel către conducerea PSD, ca aceasta să se concentreze asupra priorităţilor guvernării. Preşedintele consideră că interesul naţional, în actuala situaţie economică, reclamă din partea conducerii PSD o abordare mai responsabilă, în acord cu nevoile ţării'', se arată în comunicatul de presă al Administraţiei prezidenţiale.

Şeful statului reafirmă faptul că întârzierea adoptării legilor de reformă a Educaţiei echivalează cu sacrificarea interesului elevilor şi studenţilor cu încă un an de zile, se mai arată în comunicat.

De asemenea, preşedintele anunţă în mesajul său că face ''distincţie între simpatizanţii PSD şi gruparea Vanghelie, care pare să fi monopolizat discursul public al partidului, aşa cum reiese din stilul comunicatului emis în cursul serii de joi, 30 iulie''.

Traian Băsescu a încercat încă o dată să deturneze atenţia opiniei publice de la afacerile suspecte derulate de Monica Iacob Ridzi şi de Elena Udrea, afaceri care trimit în mod direct spre familia prezidenţială, au acuzat social-democraţii, printr-un comunicat de presă, remis, joi, în replică la afirmaţiile şefului statului potrivit căruia "netransparent, trusturi de presă vor să decidă politici şi să decidă asupra politicienilor". 

Citeşte şi  PSD: Băsescu încearcă să deturneze atenţia de la afacerile suspecte ale lui Ridzi şi Udrea