MENIU

Băncile din România vând online locuinţele rău-platnicilor

Foto: channel4.com

Băncile au început să vândă online casele şi terenurile rău-platnicilor. Pentru că tot mai mulţi români nu şi-au mai putut plăti ratele, bancherii i-au executat silit şi acum s-au îmbogăţit cu o adevărată listă de proprietăţi pe care trebuie să le vândă. Pozele locuinţelor şi terenurilor au fost postate pe Internet, alături de toate detaliile de care cumpărătorii au nevoie.

Locuinţele predomină pe lista de proprietăţi scoase la licitaţie de bănci. În judeţul Argeş, de exemplu, a fost scoasă la vânzare o vilă cu etaj de aproape 290 metri pătraţi şi terenul aferent care măsoară peste 2.200 de metri pătraţi.

Apartamente sau case de vânzare se găsesc în judeţele Galaţi, Iaşi, Mureş sau Timiş. În Capitală, au fost postate pe internet oferte pentru apartamente din sectoarele 1 şi 3. Una dintre aceste locuinţe se află pe Strada Ştirbei Vodă şi este vorba de o grasonieră de 41 de metri pătraţi. Apartamentele din sectorul 3 au câte două camere şi se află pe strada Vasile Lucaci.

Pe site-ul băncii care a scos aceste proprietăţi la licitaţie, mai puteţi găsi de vânzare restaurante din judeţele Braşov sau Brăila, terenuri în Suceava sau Cluj şi hale industriale în localitatea Baru din Mehedinţi.

Ofertele nu au preţuri de pornire. Banca aşteaptă propunerile cumpărătorilor iar cea mai bună ofertă câştigă.

Mai multe articole despre:
Case bănci licitaţie terenuri online rău-platnici