MENIU

Avocata lui Becali: Nu există nicio şansă să ajungă acasă de Paşte!

Foto: NewsIn

Avocatul Mariana Ştefan a declarat astăzi că s-a renunţat la cererea de înlocuire a arestării preventive în cazul Gigi Becali, pentru a facilita judecarea recursului referitor la decizia de arest preventiv. Totodată, avocata lui Becali a declarat că acesta nu are nicio şansă să ajungă acasă de Paşte, că este "înfrânt şi trist".

"Astăzi am fost la grefă cu Gigi Becali şi mi-a spus că trebuie să plece astăzi sau mâine (sâmbătă, n.red.) la tribunal pentru judecarea recursului, după cum i-a spus avocatul Mateuţ. Pentru a nu mai rămâne şi această cerere pe rol, unde să fie ataşat dosarul de urmărire penală, am decis să renunţăm la această cerere", a spus avocata lui Becali.

Aceasta a precizat că omul de afaceri nu mai are încredere în magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 şi că este foarte deprimat.

"Practic, nu mai putea să vorbească. Zicea că dacă va mai veni în instanţă nu va mai spune decât Bună ziua!", a spus Mariana Ştefan.

"Am văzut un alt fel de Gigi Becali astăzi: înfrânt, trist, împăcat cu situaţia în care este", a mărturisit avocata.

Aceasta a spus că nu a avut curajul să îi spună lui Gigi Becali că este imposibil să i se judece astăzi sau mâine recursul.

"Nu există nicio şansă să ajungă acasă de Paşte", a mai spus avocata.

Mai multe articole despre:
proces Gigi Becali avocat recurs