MENIU

Autorităţile iau în calcul ipoteza răpirii băieţelului dispărut în Parâng

Foto: RTV

Ipoteze noi în cazul copilului de 7 ani dispărut în Parâng. Anchetatorii iau în calcul varianta ca micuţul să fi fost răpit şi au început să pună afişe în autogări, staţiile de autobuz şi de tren.

În acelaşi timp, poliţiştii vor să afle dacă bunicii lui Costi spun adevărul despre împrejurările dispariţiei acestuia şi îi vor supune testelor cu poligraful. Pe de altă parte, la Rânca echipele de salvare continuă căutările.

Mama lui Costi crede că fiul ei nu se putea îndepărta atât de tare de cabană, încât să se rătăcească. Ea se gândeşte cu groază că băiatul a fost luat de cineva. Aceasta spune că este dispusă să plătească recompensă celor care pot oferi informaţii despre fiul ei.

Dacă aveţi informaţii despre acest copil puteţi suna la numerele de telefon 0742.062.025, 0761.674.950.

Căutările băiatului de 7 ani dispărut la Rânca au fost reluate, duminică dimineaţă, în jurul orei 8:00. De data aceasta, zona a fost survolată de un elicopter al MAI, dotat cu cameră termosensibilă, care, însă, după aproximativ trei ore şi jumătate, a întrerupt acţunile de căutare, fără niciun rezultat.

Salvatorii au răscolit munţii în lung şi-n lat în ultimele două zile, dar nici urmă de copil. Disperată, mama lui Costi se gândeşte că micuţul ar fi fost răpit.

La operaţiunile de căutare a copilului dispărut, începute în data de 24 iulie, participă, în acest moment, 130 lucrători ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, 5 poliţişti comunitari, 11 salvamontişti, 27 pădurari, 81 agenţi de pază şi protecţie, 5 sportivi de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu şi 4 câini de urmă.

Degeaba însă. Copilul este de negăsit. Iar incidentele nu au lipsit în timpul căutărilor. O maşină a unei echipe de salvatori s-a prăbuşit într-o râpă, după ce şoferul a lăsat-o scoasă din viteză.

Căutările sunt mult îngreunate şi de terenul accidentat, mai ales că poliţiştii gorjeni nu au apelat până acum la elicopterul Ministerului de Interne. 

Mai multe articole despre:
elicopter MAI rapire copil dispărut Rânca salvamontist