MENIU

Autorii jafului de la Banca Transilvania au în jur de 1,80 metri înălţime, potrivit IPJ Cluj

Raluca Seucan: Nu se ştie până în prezent dacă atacatorii au avut arme de foc sau nu
Foto: analog.ro

Poliţia încearcă schiţarea unor portrete-robot ale autorilor jafului de la Banca Transilvania din Cluj-Napoca, a precizat Raluca Seucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Au fost studiate cu atenţie imaginile de pe camerele de supraveghere şi se pare că unul dintre atacatori are în jur de 1.80 - 1.85 m înălţime, iar celălalt în jur de 1.80 m. Cel care a atacat paznicul are o constituţiei mai robustă. Aveau îmbrăcăminte de culoare închisă, iar unul dintre ei în partea din faţă avea îmbrăcăminte de culoare mai deschisă, era îmbrăcăminte sport. Pe baza atât a imaginilor pe care putem să le vizionăm, cât şi a informaţiilor pe care ni le-au oferit martorii, se va schiţa un portret robot.", a afirmat Seucan, adăugând că încă poliţia nu a stabilit dacă autorii au folosit arme de foc sau arme de jucărie.

Poliţiştii clujeni au oferit sâmbătă câteva semnalmente ale celor doi atacatori care au furat, sub ameninţarea armei, echivalentul a 60.000 de euro în lei şi au cerut ajutorul clujenilor pentru a depista autorii jafului.

Totodată, Seucan a mai spus că poliţiştii nu cred că autorii jafului ar fi părăsit judeţul Cluj.

"Noi colaborăm cu toate forţele de ordine din judeţ. Dacă vor fi informaţii că au părăsit judeţul vom solicita sprijinul şi celorlalţi colegi din judeţele limitrofe", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Raluca Seucan a mai spus că populaţia poate oferi amănunte la 112 şi sub protecţia anonimatului şi că ordinea publică este în continuare asigurată pe străzile municipiului, cu efectivele obişnuite, chiar dacă poliţiştii sunt angrenaţi în această anchetă.

Banca Transilvania a anunţat că va sprijini ancheta şi oferă o recompensă de 25.000 de lei pentru informaţii suplimentare.

Citeşte aici detalii despre recompensă

Două persoane înarmate au jefuit vineri seară o filială a băncii Transilvania din Cluj Napoca. După jaf atacatorii au fugit prin spatele băncii cu nişte saci de bani în mâini, potrivit martorilor. Un jandarm clujean a încercat să prindă jefuitorii de la sucursala Băncii Transilvania din Cluj

Citeşte şi:

Două jafuri armate în mai puţin de o lună. Care credeţi că sunt motivele pentru care România a devenit o ţară nesigură?

Banca Transilvania: Prejudiciul este sub 60.000 de euro, iar suma este asigurată