MENIU

Australienii relansează concursul pentru câştigarea celei mai bune slujbe din lume

Foto: RTV

Organismul guvernamental australian Tourism Queensland relansează concursul pentru cea mai bună slujbă din lume, însă, din cauza bugetului de criză, va oferi ca premiu doar posibilitatea de explorare a insulelor din Marea Barieră de Corali, potrivit presei specializate în publicitate şi comunicare.

De această dată, se caută patru persoane care să îl asiste pe britanicul Ben Southall, în vârstă de 34 de ani. Acesta a câştigat prima etapă a concursului şi este plătit cu 100.000 de dolari pentru a îngriji, timp de şase luni, insula exotică Hamilton.

Tourism Queensland îi invită astfel pe amatori să trimită o înregistrare în care să vorbească despre cât mai multe calităţi ce i-ar recomanda pentru această experienţă inedită.  Dintre toţi care se vor înscrie în concurs, va fi alesă o singură persoană, care, în sejurul de şase luni la Marea Barieră de Corali, va avea dreptul să fie însoţită de trei prieteni.

Prima etapă a concursului pentru cea mai bună slujbă din lume a început în ianuarie, ca parte a unei campanii de promovare turistică a insulelor din Marea Barieră de Corali. Cu un buget estimat la 1,2 milioane de dolari, concursul a atras aproape 37.000 de persoane din 201 de ţări, printre care şi români. Câştigătorul Ben Southall, care şi-a început munca pe insulă la 1 iulie, trebuie să facă fotografii şi să posteze pe internet diferite imagini, videoclipuri şi interviuri de promovare turistică.

Campania "Cea mai bună slujbă din lume" i-a adus agenţiei CumminsNitro două trofee Grand Prix la categoriile PR Lions, respectiv Direct Lions, în cadrul celui mai important festival internaţional de publicitate, Cannes Lions.