MENIU

Aura Vasile, PSD: Înregistrările din comisia Udrea sunt autentice, dar scoase din context

Foto: REALITATEA.NET

Deputatul PSD Aura Vasile, membru al comisiei Udrea, a declarat la Realitatea FM că înregistrările din comisia de anchetă a ministrului Turismului difuzate de "Gardianul" şi "Gândul" sunt autentice, însă declaraţiile membrilor sunt scoase din context.

"Toţi membrii comisiei erau în jurul mesei, fiecare a avut un punct de vedere. Faptul că din această casetă sunt extrase numai 3-4 persoane şi numai anumite pasaje din ce s-a vorbit, mă duce din nou cu gândul că se încearcă aducerea în derizoriu a acestei comisii, pentru ca în eventualitatea unei concluzii nefavorabile să putem fi atacaţi", a spus Aura Vasile. Ascultă toată declaraţia


"Gardianul" şi "Gândul" au intrat în posesia unei înregistrări făcute săptămâna trecută, în timpul unor discuţii cu uşile închise, între membrii comisiei parlamentare de anchetă. Înregistrarea dezvăluie planul de atac al comisiei împotriva Elenei Udrea şi frânturi din dialogul purtat de liberalul Ludovic Orban, social-democrata Aura Vasile şi liberala Adriana Săftoiu.