MENIU

AUDIO / Jucătorul anonim de la Steaua este Horia Ivanovici!

Foto: www.zing.ro

Un blogger a descoperit că vocea fotbalistului stelist care a relatat la Digi Sport cele petrecute la pauză în vestiarul Stelei aparţine de fapt realizatorului emisiunii Fanatik Show, Horia Ivanovici.

Demiterea lui Cristiano Bergodi de la Steaua a fost completată imediat de o declaraţie sub protecţia anonimatului, făcută de un jucător al Stelei pentru emisiunea Fanatik Show, de la Digi Sport, în care erau povestite cele întâmplate în vestiarul Stelei la pauza meciului cu Şerif Tiraspol, disputat joia trecută.

Pe blogdefotbal.ro este relevat însă un scenariu pus la cale de realizatorul emisiunii, Horia Ivanovici, fiindcă după eliminarea efectelor care distorsionează vocea presupusului fotbalist se dovedeşte că vocea reală îi aparţine însuşi lui Ivanovici. Dincolo de ipoteza falsului grosolan, făcut de dragul audienţei, se avansează şi ideea că moderatorul chiar a vorbit cu cineva din interiorul clubului Steaua şi a pus toată povestea cu vocea lui, pretinzând că protejează sub anonimat acel jucător.

Horia Ivanovici a negat acuzaţiile şi nu a dorit să comenteze mai mult afirmaţiile, iar Ionuţ Grigore, unul dintre cei mai buni experţi în prelucrare digitală de voce din România, a declarat pentru ziarul Adevărul: "Fără îndoială, vocea nedistorsionată seamănă izbitor cu a domnului Ivanovici. Softurile pot modifica orice, dar nu pot imita timbrul original al vocii. Sunt două posibilităţi: fie domnul Ivanovici a citit acel text iar cineva din anturajul dânsului l-a pus pe web, fie altcineva îi poate imita vocea şi a vrut să îi facă o farsă".

La rândul său, directorul editorial al Digi Sport, Teo Avrămescu a declarat ziarului citat: "E greu de crezut şi de demonstrat că este vocea lui Horia Ivanovici. Chiar dacă, sa zicem, ar fi aşa, nu cred că am lua o măsură. Suntem o televiziune comercială. Emisiunea este una de succes, iar publicul asta cere. Sunt o grămadă de alte emisiuni care fac rating pe chestiuni care nu sunt întotdeauna reale".

Click aici pentru a asculta înregistrarea nedistorsionată

Mai multe articole despre:
Digi Sport