MENIU

Atelierul Moşului se mută de la Polul Nord la Clubul Ţăranului

Moş Crăciun vine la Clubul Tăranului

Spiriduşii, renii, Moş Crăciun şi Doamna Crăciun poposesc pentru două zile la Clubul Ţăranului, transformând spaţiul Clubului în atelierul de la Polul Nord. În aşteptarea lui Moş Crăciun, care a plecat în jurul lumii pentru a oferi daruri copiilor, Doamna Crăciun pregăteşte o prăjitura.

În atmosfera de sărbătoare, compania de teatru Dell’Arte prezintă sâmbătă şi duminică, 19 şi 20 decembrie spectacolul \"Poveste din Nord\" la Clubul Ţăranului, or 11:00.

Cum magia este prezentă mereu în atelierul Moşului, din aluatul frământat de mâinile ei se naşte şi prinde viaţă Omuleţul de turtă dulce. Aromele de scorţişoara şi alte mirodenii puse în aluat de Doamna Crăciun trezesc simţurile tuturor celor prezenţi. Cum la Polul Nord totul este posibil, curând spiriduşii, renii şi pinguinii pornesc o aventură amuzantă ghidaţi de mâinile abile ale păpuşarilor.  Ana Crăciun, Smaranda Găbudeanu, Andra Sandu, Ana Cucuta fac parte din distribuţia spectacolului.

Compania  de teatru  Dell’Arte, a fost înfiinţată de Mihai-Gruia Sandu în 2006 şi este formată din artisti profesionişti, absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică. Spectacolele puse în scenă de companie inovează teatrul de animaţie românesc prin promovarea în peisajul artistic bucureştean a unor tehnici de teatru SF, teatru mecanic, black-light theatre şi teatru fluid.