MENIU

Atac la preşedinte dinspre PSD. Adrian Năstase: Boala României se numeşte Traian Băsescu

Foto: NewsIn
Năstase: Totul în jurul lui Băsescu se surpă
Ion Iliescu şi Năstase au lansat un atac dur la adresa lui Traian Băsescu

Atacuri dure la adresa preşedintelui Traian Băsescu dinspre PSD! "Şi câinele Vasile ar putea ajunge consilier de securitate la Cotroceni." Este declaraţia liderului social-democrat Adrian Năstase, al cărui discurs a deschis lucrările Consiliului Naţional al PSD. Un alt lider PSD, preşedintele de onoare Ion Iliescu, l-a caracterizat pe şeful statului drept factor principal de discordie permanentă între instituţiile statului.

"Totul în jurul lui Băsescu se surpă, cu excepţia propietăţilor familiei lui. El trebuie să găsească alţi vinovaţi decât cei reali. Ne arată pe noi cu degetul de când era primar general. Boala României se numeşte Traian Băsescu", a spus Năstase.

Adrian Năstase, preşedintele CNC al PSD, l-a atacat dur pe preşedintele României la lansarea candidaţilor pentru europarlamentare. Năstase a mai subliniat că, în ultimii ani, oamenii s-au îndepărtat de politică şi nu mai au încredere în politicieni.

Năstase i-a reproşat şefului statului că "Guvernul nu este al lui, ci este al României".

Adrian Năstase i-a salutat pe Ion Iliescu, pe miniştrii PSD, pe liderii din ţară, pe parlamentarii, pe primarii şi consilierii PSD care au venit la acest eveniment.

"Ne-am întrunit pentru a transmite întregii Românii că sunterm pregătiţi pentru asaltul final. Momentul nostru a sosit", a mai declarat Năstase.

Iliescu: Băsescu este factor de discordie permanentă între instituţiile statului

"Eu nu am nimic personal cu Traian Băsescu, dar orice analiză obiectivă nu poate să constate că prezenţa lui 5 ani a înseamnat un pas înapoi pentru ţară", a spus Ion Iliescu.

Mai multe articole despre:
alegeri PSD Traian Băsescu discurs Adrian Năstase