MENIU

Astra - Dinamo 1-1 (FINAL). Ploieştenii, naşii bucureştenilor

Astra - Dinamo, meci cu iz de scandal

Astra Ploieşti a obţinut un punct în faţa celor de la Dinamo în meciul disputat pe teren propriu şi încheiat cu scorul de 1-1, în etapa a 16-a a Ligii I.

ASTRA PLOIEŞTI - DINAMO 1-1

Componenţa echipelor:

Astra: B. Miron - Mihalache, Rohat, Oprsal, Cornea - Strătilă (V. Sandu 90+2), V. Gheorghe, Takayuki, Paulinho (Hatchi 88) - Djokic, Păun (Gafiţa 46). Antrenor: Nicolo Napoli.

Dinamo:
Dolha - Scarlatache, Tamaş, Moţi, Zie Diabate - Adr. Cristea (Alexe 82), N\'Doye, Rus, Boştină - Cl. Niculescu (Andrei Cristea 73), M. Niculae. Antrenor: Cornel Ţălnar.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Ionel Popa, Florin Păunescu

Cele mai importante momente ale meciului:

Min.90+4 Fluier final.

Min. 87 Ocazie mare pentru Dinamo. Scarlatache reia cu capul milimetric pe lângă poartă din 3 metri, după un corner.

Min. 64 GOOOL Astra! Prahovenii egalează după ce Cosmin Moţi înscrie în propria poartă. La o centrare de pe stânga, Moţi a ratat preluarea cu dreptul la şase metri, mingea l-a lovit în piciorul stâng şi a intrat în poarta apărată de Emilian Dolha. Astra - Dinamo 1-1.

Min. 55 GOOOL Dinamo! Claudiu Niculescu înscrie cu capul la colţul lung, după o lovitură liberă executată de Boştină. Astra - Dinamo 0-1.

Min. 46 S-a reluat jocul la Ploieşti.

Min. 46+1 Pauză.

Min. 45 Ocazie pentru Dinamo. Boştină a pătruns în careu şi a centrat, dar Claudiu Niculescu nu a reuşit să plaseze mingea cu capul, iar aceasta a trecut pe lângă poartă, sub privirile lui Adrian Cristea.

Min. 30 Strătilă recuperează un balon în careul lui Dinamo, profitând de o gafă uriaşă a lui Zie Diabate, care a preluat greşit un balon, însă jucătorul gazdelor s-a precipitat şi el, iar Moţi a îndepărtat pericolul.

Min. 25 Gazdele joacă organizat şi încearcă să nu le ofere dinamoviştilor şanse de care să poată profita. Dinamo nu găseşte soluţii pentru  desface defensiva gazdelor.

Min. 4 Claudiu Niculescu trimite cu capul peste poartă, de la 11 metri.

Min. 1 A început partida.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Etapa a 16-a live TEXT Astra Ploieşti