MENIU

Assassin's Creed II: Destinul lui Ezio, un nou trailer de la Ubisoft. VEZI VIDEO

FOTO: REALITATEA.NET
Assassin’s Creed II: Destinul lui Ezio Trailer

Ubisoft a decis să prezinte la Tokio Game Show un nou trailer cu Ezio Auditore da Firenze, personajul principal din Assassin’s Creed II, aruncând un pic de lumină asupra motivelor care îl vor împinge către destinul său de asasin.

Assassin’s Creed II este continuarea unuia dintre cele mai reuşite jocuri realizate de Ubisoft în ultimii ani, care va avea în rolul principal pe Ezio Auditore da Firenze, un tânăr nobil italian, în era renascentista.

Jocul va păstra în esenţă acelaşi mecanism de joc, dar vor fi adăugate şi noi elemente care vor forţa jucătorii să fie mai atenţi şi care va face întreaga experienţă mai dificilă decât în primele aventuri.

Versiunile pentru Playstation 3 şi Xbox 360 vor fi lansate pe 20 noiembrie, dar, din păcate, versiunea de PC a fost amânată pentru începutul lui 2010, fără o dată clară de lansare.

 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=980402&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=980402
Mai multe articole despre:
PC Leonardo da Vinci Xbox 360 trailer PS3 Ubisoft Ezio