MENIU

Assassin's Creed 2 va avea scene de sex

Foto: REALITATEA.NET

Vor exista scene de sex în jocul Assassin's Creed 2. Anunţul vine după ce fanii Assassin's Creed au fost dezamăgiţi şi înfuriaţi de anunţul făcut în această săptămână de studiourile Ubisoft cu privire la amânarea datei de lansare.

"Ezio (personajul principal din Assassin's Creed 2 - n.r.) este un afemeiat. Este şi ceva sex în acest joc. Nu pot spune mai multe", a declarat un reprezentant Ubisoft.

Assassin’s Creed II este continuarea unuia dintre cele mai reuşite jocuri realizate de Ubisoft în ultimii ani, care va avea în rolul principal pe Ezio Auditore da Firenze, un tânăr nobil italian,  care trăieşte în era renascentista.

Jocul va păstra în esenţă acelaşi mecanism de joc, dar vor fi adăugate şi noi elemente care vor forţa jucătorii să fie mai atenţi şi care va face întreaga experienţă mai dificilă decât în primele aventuri.

Versiunile pentru Playstation 3 şi Xbox 360 vor fi lansate pe 20 noiembrie, dar, din păcate, versiunea de PC a fost amânată pentru începutul lui 2010, fără o dată clară de lansare.
Mai multe articole despre:
joc sex Xbox 360 games Playstation 3 Assassin's Creed 2