MENIU

Asociaţiile de locatari din Giurgiu au datorii de peste un milion de lei la salubritate

Foto: curierulnational.ro

Serviciul de Salubritate din cadrul Direcţiei Generale a Serviciilor Publice de Gospodărie Comunală (DGSPGC) Giurgiu are de recuperat datorii de peste un milion de lei doar de la asociaţiile de locatari din municipiul Giurgiu, a declarat miercuri pentru NewsIn şeful Serviciului, Gigi Roş

Potrivit acestuia, restanţele la salubritate ale abonaţilor casnici se ridică la peste 300.000 lei, iar făcând o comparaţie cu sfârşitul lunii martie 2009, Roşu a precizat că soldul de încasare a restanţelor a crescut cu 24% în cazul giurgiuvenilor care locuiesc la casă.

"La data de 31 martie 2009, abonaţii casnici din Giurgiu aveau datorii pentru serviciile efectuate de peste 300.300 de lei, iar la 31 iunie soldul de încasări este de circa 375.000 de lei. În ceea ce priveşte asociaţiile de locatari, la sfârşitul lunii martie, asociaţiile aveau datorii de peste un milion de lei, iar pe 31 iunie mai erau de încasat circa 998.000 de lei".

Şeful Serviciului de Salubritate Giurgiu a mai spus că, în ceea ce priveşte agenţii economici şi instituţiile publice, situaţia restanţelor pentru serviciile de salubritate este asemănătoare cu cea a abonaţilor casnici.

"La 31 martie, soldul de încasare a datoriilor în cazul agenţilor economici şi a instituţiilor publice, a fost de 311.424 lei, iar la sfârşitul lui iunie 2009, soldul a ajuns la 315.895 lei", a mai spus Gigi Roşu.
Mai multe articole despre:
gunoi restanţe Giurgiu locatari