MENIU

Arşavin, la a patra carte! Jucătorul rus vrea să descrie povestea transferului său la Arsenal!

Foto: The Telegraph

Andrei Arşavin, starul Rusiei la EURO 2008, e gata să mai dea o lovitură. După ce s-a transferat în sfârşit în Premier League, Arşavin vrea să scrie o carte cu întreaga sagă a transferului său la Arsenal. Noul mijlocaş ofensiv al "tunarilor" nu ar fi la prima încercare. Fotbalistul are deja la activ trei cărţi despre fotbal!

Tranferul lui Arşavin la Arsenal a reprezentat o adevărată telenovelă. În ultimele luni, jucătorul a încercat cu disperare să părăsească echipa şi oraşul său natal, Zenit St. Petersburg, vis care i s-a îndeplinit însă abia în această săptămână.

Nici chiar în ceasul al 12-lea sosirea rusului la Arsenal nu a fost lipsită de emoţii, după ce contractul a fost semnat pe ultima sută de metri a perioadei de achiziţii din Premier League!

După ce totul s-a rezolvat cu bine, Arşavin s-a limitat să explice în interviuri întreaga poveste a transferului său. Potrivit presei britanice, noul star al lui Arsenal va da însă amănunte....în noua sa carte.

Dacă fotbalistul se ţine de cuvânt, ar fi al patra carte a sa, după ce precedentele au devenit adevărate best-seller-uri în Rusia: "555 de întrebări şi răspunsuri", "Am reuşit! Povestea marii victorii" şi "EURO 2008: Echipa lui Guus - Jurnalul lui Andrei Arşavin".

Andrei Arşavin (27 de ani) a fost cumpărat de Arsenal Londra de la gruparea rusă Zenit St Petersburg pentru 13.5 milioane de euro.