MENIU

Arlauskis: "Putem câştiga iar titlul, dar câteodată cred că toată lumea e împotriva noastră"

Foto: GSP

Internaţionalul lituanian al Unirii Urziceni, Gedrius Arlauskis, a declarat, vineri, că formaţia ialomiţeană are puterea de a câştigat din noul titlul de campioană, însă consideră că multe persoane din fotbalul românesc încearcă să împiedice acest lucru.

"Eu, unul, cred că putem câştiga iar titlul, să repetăm succesul din sezonul trecut. Dar, câteodată, cred că toată lumea e împotriva noastră în România. Am avut un început mai slab de campionat, dar acum ne-am revenit şi suntem acolo între primele clasate. E puţin păcat din cauza faptului că jucăm meciurile din Liga Campionilor la Bucureşti deoarece arena noastră nu îndeplineşte cerinţele UEFA", a spus Arlauskis, citat de site-ul UEFA.

Goalkeeperul în vârstă de 21 de ani s-a declarat dezamăgit de faptul că a ratat convocarea la echipa naţională din cauza accidentării la genunchi din partida cu VfB Stuttgart: "Am fost lovit la genunchi de un jucător. Iniţial s-a crezut că voi sta aproape şase luni, dar voi reveni pe teren în maxim trei săptămâni".

Promovată în 2006 în Liga I, Unirea Urziceni a reuşit să câştige titlul de campioană în sezonul trecut şi s-a calificat direct în grupele Ligii Campionilor, fiind a treia echipă din România care a reuşit acest lucru după Steaua şi CFR Cluj. În prezent, formaţia ialomiţeană se află pe locul 3 în clasament, cu 17 puncte, la doar unul distanţă de liderul Rapid.
Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Unirea Urziceni