MENIU

Argăseală: "Echipa este afectată după atac, iar Golanski nu va juca la Buzău"

Foto: NewsIn

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat astăzi că în urma atacului cu pietre asupra autocarului roş-albaştrilor, Pawel Golanski nu va putea juca la Buzău, deoarece este rănit la cap, iar echipa a fost şocată de incident.

"Pawel nu poate juca la Buzău, e lovit destul de rău, dar această întâmplare are un efect psihologic asupra echipei, pentru că în momentul impactului s-a instaurat starea de panică în rândul fotbaliştilor", a spus Valeriu Argăseală.

"Noi am făcut cereri ca Jandarmeria să ne însoţească numai când mergeam la meciuri foarte grele. Dacă am fi făcut solicitarea ar fi fost mai uşor de depistat. Nu cred că noi puteam face ceva, dacă depindea de noi nu s-ar fi întâmplat, dacă am ajuns să fim atacaţi în plină zi nu ştiu ce mai putem face la meciurile cu grad de risc ridicat. Avem escortă care stă în spatele autocarului la meciurile cu grad ridicat de risc, nu mai există meci fără risc în acest moment. Jucătorii sunt foarte afectaţi. Nu e vorba de mine dacă sunt de acord să se joace meciul în această seară, ci de ce spun jucătorii şi ei spun că nu mai pot să joace partida în seara asta. Sunt nişte jucători care au o stare psihică precară, nu mai are rost să analizăm. Şi Marius Lăcătuş vede situaţia exact ca şi mine, jucătorii sunt foarte afectaţi", a declarat Argăseală.

Oficialul a povestit şi cum a avut loc incidentul: "În zona comercială Colentina, la ieşirea din Bucureşti, autocarul a fost lovit în dreptul unui semafor. O piatră foarte mare a lovit în geamul din dreapta, lateral, noroc că nu era nimeni acolo, piatra s-a oprit în umărul ofiţerului de presă, de unde a ricoşat în capul lui Pawel Golanski. Jucătorul a fost luat cu ambulanţa şi dus la spital".

Argăseală a mai afirmat că "oamenii care erau în zonă au spus că, în acelaşi timp cu autocarul Stelei, se deplasau trei microbuze care mergeau cu suporteri dinamovişti către Galaţi, iar în zona incidentului există o cameră de luat vederi care poate fi folosită pentru a descoperi cine a dat cu piatra aceea".

Steaua va juca la Buzău în această seară cu Gloria, în timp ce Dinamo va întâlni la Galaţi pe Oţelul, ambele meciuri disputându-se în etapa a 29 a Ligii I.