MENIU

"Ardeleni versus Regăţeni", tema lui Liviu Mihaiu, în această seară, la Guvernatorul

Foto: REALITATEA.NET
"Ardeleni versus Regăţeni", tema lui Liviu Mihaiu, în această seară, la Guvernatorul

Liviu Mihaiu, gazda emisiunii Guvernatorul de la Realitatea TV, va încerca să afle care sunt diferenţele dintre ardeleni si regăţeni. Împreună cu Doru Buşcu, Ion Besoiu şi Nicolae Breban, "Guvernatorul" va stabili, de la ora 21.30, care-s mai frumoşi, mai cu moţ sau mai buni.

Puteţi urmări dezbaterea din această seară şi pe VIDEOCHAT

Prima parte a show-ului va fi o confruntare de idei între două tabere opozante. Situaţii conflictuale generale vor fi aduse în arena "Guvernatorului", cu susţinători şi opozanţi, şi vor fi disecate de invitaţii lui Liviu Mihaiu, care este gazda emisiunii. 

 

Cea de-a doua parte a "Guvernatorului" va fi o înlănţuire a celor mai spectaculoase declaraţii, imagini, întâmplări ori subiecte de conversaţie ale săptămânii care se încheie, care vor fi comentate împreună cu un invitat, în direct din studioul Realitatea TV. 

În partea a doua a emisiunii, Bogdan Naumovici va comenta despre kitsch-urile care ne înconjoară. 

Pe tot parcursul emisiunii, publicul va putea interveni cu mesaje la guvernatorul@realitatea.net şi, în direct, pe www.guvernatorul.ro, unde telespectatorii vor putea interacţiona prin videochat şi comentarii text şi video cu realizatorii şi invitaţii din platou.

Mai multe articole despre:
dezbatere show Liviu Mihaiu Guvernatorul