MENIU

Arbitrul Cristian Sorin Caia a fost audiat la DNA Piteşti

Foto: www.napocanews.ro

La sediul DNA Piteşti a fost citat, marţi, şi arbitrul asistent Cristian Sorin Caia, din Timişoara, pentru a fi audiat în scandalul de corupţie din arbitraj declanşat la jumătatea lunii aprilie.

Cristian Sorin Caia a fost arbitru asistent la partidele Steaua - FC Argeş, terminat cu scorul 2-0 şi FC Argeş - Universitatea Craiova, terminat cu scorul 1-1, amândouă partidele din turul campionatului.

La intrarea în sediul DNA, arbitrul asistent Cristian Sorin Caia nu a făcut nicio declaraţie.

În biroul procurorilor anticorupţie s-a aflat şi arbitrul Mircea Toderici.

La DNA Piteşti a mai fost audiat marţi, timp de aproximativ o oră şi jumătate, arbitrul Cristian Lucian Dan, care a arbitrat partidele FC Argeş-Gloria Buzău, în turul campionatului, terminat cu scorul 1-1, şi Universitatea Craiova-FC Argeş, din retur, terminat cu scorul de 1-0, din data de 26 aprilie 2009.

În scandalul de corupţie în fotbal care a fost declanşat la Piteşti au fost arestaţi luna trecută arbitrii Marcel Savaniu, Sorin Corpodean, Aurelian Bogaciu, vicepreşedintele autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) Marcel Lică, fostul preşedintele al CCA Gheorghe Constantin, patronul FC Argeş, Cornel Penescu. De asemenea, au fost arestaţi preventiv, alături de Penescu, directorul hipermarketului piteştean PIC (aparţinând fraţilor Penescu, n.r.), Liviu Făcăleaţă, şi fostul director al OPC Argeş Cristian Libertatu.

Arbitrii Marcel Savaniu şi Sorin Corpodean au fost eliberaţi din arest vineri, după ce Curtea de Apel Piteşti a admis recursurile împotriva respingerii cererii de eliberare sub control judiciar. În cazul observatorului FRF Marcel Lică, Tribunalul Argeş a decis, luni, eliberarea acestuia pe cauţiune.

Mai multe articole despre:
DNA audiere Piteşti