MENIU

Apusul generalilor Statului Paralel. Iancu Toader, avocatul camorrei lui Coldea, va fi pus sub acuzare - SURSE

Apusul generalilor Statului Paralel. Iancu Toader, avocatul camorrei lui Coldea, va fi pus sub acuzare - SURSE

Dovezile care îl îngroapă pe generalul Florian Coldea au ajuns pe masa DNA. La sediul Direcției au loc audieri maraton pentru destructurarea Statului Paralel. Potrivit unor surse Realitatea PLUS, avocatul camorrei lui Coldea, Iancu Toader, va fi pus sub acuzare într-un dosar ce privește acuzații de mită și trafic de influență. 

Generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au fost chemați în fața procurorilor pentru a da explicații într-un dosar extrem de grav. Coldea ar fi suspect într-un dosar de trafic de influență în instanțe, ca urmare a unei plângeri depuse de omul de afaceri Cătălin Hideg. La audieri au ajuns și alți oameni care fac parte din caracatița Generalului Negru, precum avocatul Doru Trăilă și Dan Tocaci, șoferul șefului Romprest. Potrivit surselor Realitatea PLUS, Coldea ar urma să fie pus sub acuzare. 

Sfidare totală la ieșirea de la DNA și din partea oamenilor din caracatița lui Florian Coldea. Avocatul Doru Trăilă a refuzat să răspundă întrebărilor puse de jurnaliști.

Generalul negru, Florian Coldea, audiat la DNA! Trăilă și Dumbravă, puși sub acuzare pentru trafic de influență și spălare de bani - VIDEO

Dan Tocaci, om de afaceri din anturajul lui Coldea-Dumbravă și membru provizoriu în Consiliul de Administrație al companiei de salubritate Romprest, a ajuns și el la sediul DNA din Capitală.

Dosarul a pornit după ce a fost audiat omul de afaceri Cătălin Hideg. Acesta din urmă a depus plângere împotriva celor generali. După ce au ieșit din servicii, cei doi ar fi făcut mai multe dosare la comandă și au cerut șpăgi uriașe de la anumiți oameni de afaceri. 

 

Mai multe articole despre:
iancu toader florian coldea