MENIU

Aproape 10.000 de locuri sunt puse la bătaie în taberele din toată ţara

Foto: Realitatea TV

Vacanţa se apropie! În ţară ori peste mări şi ţări, părinţii îşi vor trimite copiii la distracţie. Aproape 10.000 de locuri aşteaptă să fie ocupate în taberele din toată ţară în această vară. Pe de altă parte, taberele în străinătate câştigă teren. Agenţii de turism spun că vânzările au crescut cu până la 20% faţă de anul trecut.

Dacă criza v-a lăsat fără bani prea mulţi în portofel, dar vreţi să vă trimiteţi copilul în vacanţă- taberele şcolare din ţară sunt perfecte! Costul unei zile într-o astfel de tabăra nu depăşeşte 57 de lei. Dacă facem un calcul rapid, o săptămână ne-ar costa 400 de lei, adică mai puţin de 100 de euro.

Locurile sunt distribuite pe tot cuprinsul ţării, atât la mare cât şi la munte. Cele mai multe sunt în taberele tematice de pe litoral: în 2 Mai şi în Eforie Sud, cu aproape o mie trei sute de locuri. Alte 800 aşteaptă să fie ocupate şi pe Valea Prahovei, la Buşteni.

Învăţ, mă şi relaxez! Cam aşa sunt şi taberele pentru copii în străinătate. Bineînţeles, altfel simţi vacanţa dacă lângă tine e Big Banul ori Turnul Eiffel. Altfel se simte şi la buzunar- o vacanţă all inclusive pentru copii, unde distracţia se îmbină cu şcoala costă în jur de 1500 de euro.

Mai multe articole despre:
copii vacanţă tabere agenţii de turism