MENIU

Apostol: Mergem să ne jucăm şansa

Mijlocaşul Iulian Apostol

Unirea Urziceni are şansa unui nou meci mare în Europa: elevii lui Dan Petrescu se vor întalni cu englezii de la Liverpool. Iulian Apostol şi Marius Bilaşco spun că englezii sunt clar favoriţi, însă calificarea nu este deja jucată.

Vineri, Dan Petrescu n-a primit o veste foarte bună:  Unirea Urziceni se va duela pentru un loc în optimile Cupei UEFA cu cea mai titrată echipă din fotbalul englez, FC Liverpool.  Campionii României nu se tem de cormorani: atât Iulian Apostol cât şi Marius Bilaşco au declarat pentru Realitatea Tv că englezii nu pot fi siguri de victorie.

\"Liverpool nu traversează o perioadă foarte frumoasă în campionat. Mergem şi ne jucăm şansa aşa e normal. Liverpool e favorita, mergem să facem cât putem.  Orice meci e greu.  La Liverpool e cea mai frumoasă atmosferă de pe stadion\" a declarat Iulian Apostol.

Mijlocaşului-emblemă de la Urziceni i s-a alăturat Marius Bilaşco:  \"Aş fi vrut să jucăm cu altcineva. Liverpool are prima şansă. Dacă ne ridicăm la cum am jucat în Champions League nu le va fi uşor\" a spus fotbalistul.

Mai multe articole despre:
Liverpool Unirea Urziceni Liga Europa